Algemene voorwaarden


AANKOMST & VERTREK

Hoogseizoen: Aankomst op zaterdag vanaf 14:00. Vertrek op zaterdag voor 10:00. 

Voor- en naseizoen: aankomstdag en vertrekdag zijn in overleg. Tijdstip op aankomstdag na 14:00; tijdstip op vertrekdag uiterlijk 10:00. Het minimum aantal dagen voor huur van een gîte is vier. 

SCHOONMAAK & EINDSCHOONMAAK

Wij verwachten dat je bij vertrek de gîte achterlaat in de staat waarop u de gîte bij aankomst aangetroffen heeft, en dat de afwas is gedaan. De vuilniszakken dien je zelf weg te gooien in de daarvoor bestemde containers langs de weg. Wij zorgen voor speciaal toiletpapier en schoonmaakmiddelen, omdat er in geen geval chloorproducten in de ondergrondse Sceptic Tank terecht mogen komen.

HUISDIEREN

Je hond is van harte welkom. Een tweede hond in overleg. We vragen wel dat je je hond goed onder controle hebt en deze geen overlast veroorzaakt voor voorbijgangers (wandelaars) en gasten van de andere gîte. 

ROKEN

Onze gîtes zijn rookvrij. Roken is toegestaan op de terrassen bij de gîtes. 

BORG

We vragen 100 euro borg per gîte. Je voldoet deze contant bij aankomst. Na vertrek controleren wij de vakantiewoning en storten wij binnen 7 dagen de borg terug. 

BETALEN

Aanbetalen: Bij iedere reservering wordt 50% van de huurprijs aanbetaald. De aanbetaling dient door bij ons binnen te zijn zeven dagen na factuurdatum.  

Resterende bedrag: De rest van het huurbedrag dient uiterlijk 6 weken voor aanvang van het verblijf bij ons binnen te zijn. Indien dit niet het geval is, dan ontvang je een verzoek per e-mail om het bedrag alsnog binnen 3 werkdagen te voldoen. Als dit dan nog niet geschiedt, dan behouden wij ons het recht voor om de huuraanvraag te annuleren en de woning opnieuw beschikbaar te stellen. 

ANNULERING

Door de gast: Tot zes weken voor aankomstdatum kan je de reservering telefonisch ongedaan maken (met een schriftelijke bevestiging per e-mail). Na de annulering ontvang je binnen 3 werkdagen schriftelijk bevestiging via e-mail en wordt de aanbetaling terugbetaald, minus 10% annuleringskosten (met een minimum van 50 euro).

Door La Grande Chasse: Indien door onvoorziene omstandigheden de huur door ons geannuleerd moet worden, zullen wij je hier onmiddellijk van op de hoogte stellen. Er wordt een volledige restitutie gedaan van het aanbetaalde bedrag. Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele consequenties als gevolg van de annulering.