Over La Grande Chasse


Als je je Frankrijk-vakantie komt vieren bij La Grande Chasse in de Auvergne, ben je te gast bij Laurens en Linda Koenraadt. In 2014 verruilden wij ons leven op een boerderij in Nederland voor het runnen van twee vakantiehuizen, gîtes, in Frankrijk. Die vakantiehuizen stonden er niet zomaar. Een vervallen schuur knapten we in een jaar op tot de twee moderne gîtes die het nu zijn. We geven je graag een impressie van deze enorme verbouwing

Ook ontmoet je bij La Grande Chasse onze lieve honden Lisa en Binte. Moeder en dochter! Ooit gingen ze mee op jacht, maar inmiddels zijn ze met ‘pensioen’ en genieten ze van alle ruimte en natuur om zich heen. Echter, goed luisteren doen ze nog steeds! La Grande Chasse betekent ‘de Groote Jagt’, zo heette de voormalige boerderij van Laurens.

We verwelkomen onze gasten altijd persoonlijk bij aankomst. Indien gewenst kan je de eerste avond (tegen betaling) meegenieten van een typisch Frans diner. Wel zo fijn na een lange autorit. De gîtes, die aan de overzijde van ons woonhuis staan, zijn verder helemaal autonoom. Maar als we je ergens mee kunnen helpen, dan staat onze deur altijd open! 

We zijn de moeilijksten niet, maar hebben wel wat algemene voorwaarden opgesteld. Heb je verder nog wensen of vragen? Dan zijn we altijd bereid met je mee te denken over hoe we jouw vakantie zo comfortabel mogelijk kunnen maken.  

A Bientôt! 

Laurens & Linda

Verbouwing van een schuur tot een vakantiehuisje in frankrijk
Bekijk de Verbouwing